...
- Det er også sosialt å være på fotballskole. Man får treffe andre på tvers av sted og alder, forteller Bengt Lorentzen i LFK. (Foto: Helle Nielsen Estensen) Foto: Helle Nielsen Estensen

Inviterer til fotballskole

Med trenere fra Bodø/Glimt og Grand arrangerer Leknes fotballklubb den årlige fotballskolen 25. og 26. juni.

Publisert 07.06.2012 kl 15:47 Oppdatert 07.06.2012 kl 15:55

Tips en venn på e-post:- På fotballskolen får ungene lære både teknikker og metoder, og de som ikke er så vante med fotball har mulighet til å se at dette kan være noe for dem, forteller Bengt Lorentzen i LFK-gruppa som arrangerer skolen.

Herre- og damelagsspillere på LFK stiller som instruktører. I tillegg kommer to A-lagsspillere fra FK Bodø/Glimt og to fra IK Grands damelag i Bodø til fotballskolen.

Fotballskolen er for barn i alderen 6-13 år, og en trenger ikke å være medlem av en fotballklubb for å delta. Påmelding kan gjøres på nettsida til LFK.

På forsiden nå


...

Vil du besøke brannstasjonen på Leknes?

Lørdag formiddag holder brannstasjonen på Vestvågøy åpent. Her kan man lære om brannvern og til og med få prøvesitte i brannbil.

...

Her får ordførere og rådmenn RIB-skyss hjem

Lofotrådet har hatt møte på Værøy og for å komme seg hjem i tide blir det RIB-tur til Moskenes!

...

Hvor kommer dette pilleglasset fra?

Dette glasset med tabletter rak i land i fjæra på Eggum i sommer. Innholdet er heller uvanlig!

...

Lokale surfere ute av EM

Selv om de unge ballstadværingen har levert strålende i sin debut under Surf-EM for juniorer på Azorene, holdt det ikke til finaleplass i mesterskapet.