...
Rune Winther jobber etter ballen innenfor BUILs 16-meter. Russel Karim (t.v.) og Pål Berg (t.h.) prøver å forhindre en LFK-sjanse. Foto: Sten Vian

Storseier til LFK

(Leknes-Ballstad 4-0) Leknes var best i et intenst, men lite finspilt lokaloppgjør mot Ballstad i Leknes idrettspark i kveld.

Publisert 25.05.2012 kl 21:56 Oppdatert 25.05.2012 kl 21:56

Tips en venn på e-post:Superspiss Gøran Ellingsen scoret tre mål. Allerede etter fem minutter satte han den første ballen i mål. Kvarteret før hvilen økte han til 2-0. Med det kontrollerte LFK kampen. Ballstad hadde sine sjanser i første omgang, men effektiviteten uteble.

Vel ti minutter før slutt økte Ellingsen til 3-0, før Rune Solstad vakkert satte punktum med et langskudd.

-Jeg synes vi gjør en god kamp. Spillemessig er vi ikke bak LFK, men vi må ta vare på sjansene våre, sier BUIL-trener Jan Petter Berg.

-Vi spilte en middels kamp, men i dag var det godt nok. Bakover var vi bunnsolide. Ballstad skal ha for forsøket, sier LFK-trener Sigbjørn Korneliussen.

Les mer om kampen i onsdagens papirutgave av Lofot-Tidende.

På forsiden nå


...

Vil du besøke brannstasjonen på Leknes?

Lørdag formiddag holder brannstasjonen på Vestvågøy åpent. Her kan man lære om brannvern og til og med få prøvesitte i brannbil.

...

Her får ordførere og rådmenn RIB-skyss hjem

Lofotrådet har hatt møte på Værøy og for å komme seg hjem i tide blir det RIB-tur til Moskenes!

...

Hvor kommer dette pilleglasset fra?

Dette glasset med tabletter rak i land i fjæra på Eggum i sommer. Innholdet er heller uvanlig!

...

Lokale surfere ute av EM

Selv om de unge ballstadværingen har levert strålende i sin debut under Surf-EM for juniorer på Azorene, holdt det ikke til finaleplass i mesterskapet.