...
Rune Winther jobber etter ballen innenfor BUILs 16-meter. Russel Karim (t.v.) og Pål Berg (t.h.) prøver å forhindre en LFK-sjanse. Foto: Sten Vian

Storseier til LFK

(Leknes-Ballstad 4-0) Leknes var best i et intenst, men lite finspilt lokaloppgjør mot Ballstad i Leknes idrettspark i kveld.

Publisert 25.05.2012 kl 21:56 Oppdatert 25.05.2012 kl 21:56

Tips en venn på e-post:Superspiss Gøran Ellingsen scoret tre mål. Allerede etter fem minutter satte han den første ballen i mål. Kvarteret før hvilen økte han til 2-0. Med det kontrollerte LFK kampen. Ballstad hadde sine sjanser i første omgang, men effektiviteten uteble.

Vel ti minutter før slutt økte Ellingsen til 3-0, før Rune Solstad vakkert satte punktum med et langskudd.

-Jeg synes vi gjør en god kamp. Spillemessig er vi ikke bak LFK, men vi må ta vare på sjansene våre, sier BUIL-trener Jan Petter Berg.

-Vi spilte en middels kamp, men i dag var det godt nok. Bakover var vi bunnsolide. Ballstad skal ha for forsøket, sier LFK-trener Sigbjørn Korneliussen.

Les mer om kampen i onsdagens papirutgave av Lofot-Tidende.

På forsiden nå


...

Dømt for ruskjøring

En mann fra Midt- og Vest-Lofoten er i Lofoten tingrett dømt til fem måneder betinget fengsel, for blant annet å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand.

...

- Sterkt forhold til Nord-Norge

Morten Abel åpner Høstvekka lørdag kveld. For ham er det noe spesielt med Nord-Norge.

...

Gikk videre i Idol

Både Marie (16) og Hallvard (24) kunne endelig gå ut med nyheten onsdag om at de hadde kommet videre med i Idol.

...

- Hvem skal hedres med pris?

Vestvågøy kommune skal også i år dele ut en priser til både næringsliv og kulturliv. Nå vil Karl Erik Nystad og Anne Lise Haakestad ha dine forslag til gode kandidater.