...
Foto: Hvard Wannebo

Utsetter Pianofestivalen

Styret i Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest har besluttet å ikke gjennomføre den planlagte Lofoten Piano Festival i påsken 2012.

Publisert 24.02.2012 kl 14:00 Oppdatert 24.02.2012 kl 14:10

Tips en venn på e-post:- Grunnen er usikkerhet om finansieringen. Dette betyr ikke at ideen om pianofestival er lagt død, skriver daglig leder for festivalen, Knut Kirkesæther i ei pressemelding.

- Økonomi

- Det har vært god oppslutning fra lokale bedrifter til finansiering av festivalen. Også Vestvågøy kommune har stilt opp. Men grunnet langsomme behandlingsprosedyrer hos viktige, potensielle bidragsytere vil ikke våre søknader om støtte til oppstart av Norges første pianofestival være ferdige tidlig nok. Bidrag fra disse institusjonene står for en tredjedel av budsjettet. Ettersom resultatet av søknadene kan bli negative, har ikke Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest finansiell styrke til å risikere et stort underskudd, heter det i pressemeldinga.

- Dette betyr videre at den kulinariske reisen som vi samarbeider med LofotenMat og lokale restauranter om, heller ikke gjennomføres denne påsken.

Styret arbeider nå videre med realisering av pianofestivalen. De som har kjøpt billetter til festivalen vil få refundert billettene, opplyser festivalen.

På forsiden nå


...

- Beredskapen vil gradvis normaliseres

Midtre Hålogland Politidistrikt melder om at selv om politiberedskapen fortsatt er forhøyet, vil politiets tilstedeværelse gradvis normaliseres de kommende dagene.

Totalskadd i brann

Bolighuset på Fygle var ikke til å redde og ble totalskadd i brann torsdag kveld. SE VIDEO!

...

Familien Gjertsen inviterer

Fredag holder familien Gjertsen tradisjonen tro, og inviterer igjen til sommerkonsert i Buksnes kirke.

...

Farlig fritidsfiske

Fiskeridirektoratet vil ha slutt på at turister og andre driver fritidsfiske på eller nær oppdrettsanlegg.