...
Foto: Hvard Wannebo

Utsetter Pianofestivalen

Styret i Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest har besluttet å ikke gjennomføre den planlagte Lofoten Piano Festival i påsken 2012.

Publisert 24.02.2012 kl 14:00 Oppdatert 24.02.2012 kl 14:10

Tips en venn på e-post:- Grunnen er usikkerhet om finansieringen. Dette betyr ikke at ideen om pianofestival er lagt død, skriver daglig leder for festivalen, Knut Kirkesæther i ei pressemelding.

- Økonomi

- Det har vært god oppslutning fra lokale bedrifter til finansiering av festivalen. Også Vestvågøy kommune har stilt opp. Men grunnet langsomme behandlingsprosedyrer hos viktige, potensielle bidragsytere vil ikke våre søknader om støtte til oppstart av Norges første pianofestival være ferdige tidlig nok. Bidrag fra disse institusjonene står for en tredjedel av budsjettet. Ettersom resultatet av søknadene kan bli negative, har ikke Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest finansiell styrke til å risikere et stort underskudd, heter det i pressemeldinga.

- Dette betyr videre at den kulinariske reisen som vi samarbeider med LofotenMat og lokale restauranter om, heller ikke gjennomføres denne påsken.

Styret arbeider nå videre med realisering av pianofestivalen. De som har kjøpt billetter til festivalen vil få refundert billettene, opplyser festivalen.

På forsiden nå


...

- Feir med LFK

LFK feirer 25 år, og starter jubileumshelga med kamp mot Harstad i kveld.

...

Litt av en helg!

Det skjer svært mye forskjellig denne helga og enda er ikke selve Høstvekka i gang for fullt. Du kan få med deg både fotball, trav, pop, motbakkeløp og oljedebatt for å nevne noe!

...

- Fingeren nesten kappet av

Mannen er fraktet til Universitetssykehuset i Oslo, i håp om å berge fingeren.

...

Boligmangel

Avisleserne har sikkert registrert at situasjonen på boligmarkedet i Leknes-området er vanskelig for skoleelever. Faktisk så vanskelig at det får høyst uønskede konsekvenser for mange elever.