...
Foto: Hvard Wannebo

Utsetter Pianofestivalen

Styret i Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest har besluttet å ikke gjennomføre den planlagte Lofoten Piano Festival i påsken 2012.

Publisert 24.02.2012 kl 14:00 Oppdatert 24.02.2012 kl 14:10

Tips en venn på e-post:- Grunnen er usikkerhet om finansieringen. Dette betyr ikke at ideen om pianofestival er lagt død, skriver daglig leder for festivalen, Knut Kirkesæther i ei pressemelding.

- Økonomi

- Det har vært god oppslutning fra lokale bedrifter til finansiering av festivalen. Også Vestvågøy kommune har stilt opp. Men grunnet langsomme behandlingsprosedyrer hos viktige, potensielle bidragsytere vil ikke våre søknader om støtte til oppstart av Norges første pianofestival være ferdige tidlig nok. Bidrag fra disse institusjonene står for en tredjedel av budsjettet. Ettersom resultatet av søknadene kan bli negative, har ikke Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest finansiell styrke til å risikere et stort underskudd, heter det i pressemeldinga.

- Dette betyr videre at den kulinariske reisen som vi samarbeider med LofotenMat og lokale restauranter om, heller ikke gjennomføres denne påsken.

Styret arbeider nå videre med realisering av pianofestivalen. De som har kjøpt billetter til festivalen vil få refundert billettene, opplyser festivalen.

På forsiden nå


'

Festkveld til tusen!

Violet Road og Moddi lagde full fest for 1000 stykker i Lofothallen fredag kveld under en utsolgt Nordnorsk helaften.

Konserten er en del av 20-årsfeiringen til Lofotprodukt der inntektene på flere hundre tusen fra kvelden gikk direkte til Meieriet kultursenter.

Se bildene fra feiring og konsert!

...

Statsråd på sneglebesøk

Fiskeriminister Elisabeth Aspaker kommer til Vestvågøy i helga. Hun skal både åpne Matfestivalen i Lofoten og se nærmere på snegle-produksjon på Ballstad.

...

Vil du besøke brannstasjonen på Leknes?

Lørdag formiddag holder brannstasjonen på Vestvågøy åpent. Her kan man lære om brannvern og til og med få prøvesitte i brannbil.

...

Her får ordførere og rådmenn RIB-skyss hjem

Lofotrådet har hatt møte på Værøy og for å komme seg hjem i tide blir det RIB-tur til Moskenes!