...
Illustrasjonsfoto. Foto: Terje Pedersen, ANB

Åtte har anmeldt idrettsleder

Politiet etterforsker en idrettsleder i Stavanger for overgrep mot åtte jenter i idrettsmiljøet i distriktet.

Publisert 10.05.2012 kl 07:44 Oppdatert 10.05.2012 kl 07:49

Tips en venn på e-post:Idrettslederen i 30-årene har vært varetektsfengslet i to uker. Onsdag ble han igjen avhørt av politiet, men han ble løslatt etter avhør, skriver Stavanger Aftenblad.

– Vi har avhørt de mest sentrale personene i saken og mener det ikke lenger er fare for bevisforspillelse. Da er ikke vilkåret for fortsatt varetekt til stede, sier politiadvokat Cathrine Tanberg, påtaleansvarlig jurist i saken ved Stavanger politistasjon.

Da idrettslederen fra Stavanger ble pågrepet i slutten av april, ble han siktet for seksuelle overgrep mot fire jenter. Nå er han mistenkt for overgrep mot ytterligere fire unge jenter.

– Til sammen er det åtte fornærmede i saken. Alle har kommet i kontakt med ham gjennom den rollen han har hatt i miljøet, sier Tanberg.

Det mest alvorlige forholdet han er siktet for, gjelder seksuell omgang med en 15 år gammel jente, et forhold som i utgangspunktet har en strafferamme på seks års fengsel. Videre er han siktet for seksuell handling uten samtykke mot tre andre jenter som er over 16 år, der strafferammen er inntil ett års fengsel.

Mannens forsvarer, advokat Helle Falkenberg, sier hennes klient nekter straffskyld på alle punkter. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Tre nye BUIL-poeng

(Ballstad-Harstad B 1-0) Ballstad slo Harstad B hjemme på Ballstad stadion lørdag, og laget er virkelig i medgang for tiden.

'

Matfestivalen 2014

Det falt i smak, det som ble servert på de mange standene på Lofoten matfestival i Lofothallen lørdag. Fiskeriministeren var på besøk, Lofotplam ble Årets matambassadør og Vestvågøy kommune delte ut årets nærings- og kulturpris. Matfestivalen fortsetter søndag.

LOFOTMAT PÅ ALLE FAT

...

- Regularitet ikke god nok i dag

Sigvald Rist løfter frem regularitet og stabilitet i fergeforbindelsene mot sør, og ny storflyplass med kortere vei mellom Leknes og Svolvær som viktige i fremtidens samferdsel i Lofoten.

'

Festkveld til tusen!

Violet Road og Moddi lagde full fest for 1000 stykker i Lofothallen fredag kveld under en utsolgt Nordnorsk helaften.

Konserten er en del av 20-årsfeiringen til Lofotprodukt der inntektene på flere hundre tusen fra kvelden gikk direkte til Meieriet kultursenter.

Se bildene fra feiring og konsert!